Zalán

Gyógyítás

Gyógyítás Tárd ki a szárnyad (mellső patád, karod) formálj vele körívet, áramoltassad az energiát. Képzeljed ebbe az energiakörbe a gyógyítandó részt, vond be fénnyel, adj át neki energiát. Ha saját magadat gyógyítod, akkor két lehetőséged van. Amikor a gyógyítandó részt képzeled a végtagok közé, mintegy kiemelve a testedből, azt KIemelt Gyógyításnak vagy röviden KIGYÓgyításnak hívjuk, ilyenkor zöld fényt képzelj el. Az energia ekkor két egymást keresztező kígyóként áramoljon a farkad irányából végig a hátadon, majd kettéválva tovább a két szárnyon. A másik módnál az energiakört képzeled a gyógyítandó rész köré, ekkor a bensődben végezed el a gyógyítást, használj fehér fényt. Ezt híjuk BEGYógyításnak. Ekkor az energiát a begyeden keresztül kell áramoltatnod a begyógyítandó rész felé. Használd a kigyógyítást és a begyógyítást váltva a legjobb eredmény eléréséhez. Gyógyíts önbizalommal, bátran, menni fog!

gyógyítás

Tomaj: Természetesen ne felejtsük el közben a JELENLÉ-t folyamatos bevitelének alkalmazását szervezetünkbe. Azaz vegyük magunkhoz a KEGY forrásának nedűjét a vizet. Ha bent végezzük a gyakorlatot, a haragnak, bánatnak tárjunk ki ajtót, ablakot, hogy az akadálytalanul távozhasson. MAGUNKnak pedig azért, hogy a beáradó friss energiákkal táplálkozhasson. Ne legyünk SZER-telenek! Ne feledjük, a SZER-ETET. Ha nem lennél elég kitartó, csak fordítsd arcod az ÉG-BOLT felé és csak annyit mondj: SEGÍTS-ÉG. És hidd el, hogy SEGÍT-Ő.

Majdnem elfelejtettem! Az ÉG-BOLT fizetőeszköze a HÁLA. Sose felejtsünk el HÁLÁT adni.

Tomajné: De üvegpalack, ugye? Mert azzal lehet koccintani is! Isten-Isten!

Én hálás vagyok értetek, srácok

Zalán: A JELENLÉt már nemcsak dobozban, hanem palackozva is terjeszti az SEGÍTS-ÉG-BOLT EgyÉni cég. A Tiszta-Forrásból meríttetett!

Hamarosan egy régi klasszikust is palackoz a Segíts-Ég-Bolt EgyÉni cég. Fogyasszon ön is Isteni Jelenlét!

Nem lehet hozzászólni.