Zalán

Egyszer

Az Egy-szer a BEGY (Belső EGYség https://www.facebook.com/photo.php?fbid=141697579333065) és a KEGY (Külső EGYség https://www.facebook.com/photo.php?fbid=157410134428476) eléréséhez szükséges eszközök gyűjtőneve. Olyan mint a JelenLÉ (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=141379612698195) csak tablettában (röviden Egyx, még rövidebben 1x vagy 1.). Az EGY MIND (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=140487512787405), a Végső EGY-ség tudat szere. Az Egy-szer birtokosa elérte nemcsak az élete, de a lelke végső célját is, visszatér a szer segítségével az Egybe. Az útkereső ezért kutatja mindenütt az Egy-szert, majd az Egy-szer birtokában Egy-szerűvé válik. Meglátja, ami látszott eddig is: az Egy-szer egyszerű dolgokból áll össze. Keressed te is az Egy-szert egyszerűen, az egyszerű dolgokban!
Például Egy Magban.
(Míg az Egy-szer garantáltan vegyszermentes, addig a Vegyszerekről nem mondható el, hogy ne tartalmaznának Egy-szert – egyszer biztos. De csak a nevükben! Továbbá nem igaz, hogy a két félszerből egyszer lenne.)
egyszer

Tomajné: És ha a vegy-szer egyszer kegyeskedett begyembe elegyedni, nincs is esély a vegyszermentes életre? Vagy a jelen-lé ezen is segít? Vagy vegyszeres beggyel kegyvesztett lettem? Egységem így kétséges?

Zalán: Egységed ne legyen kétséges. Tudati hozzáállásod programozd szépen: a VEgySzer voltaképpen a Végső Egység Szere, így Begyed tiszta, s kegyed lesz ismét príma, Kegyben bővelkedő, Begyes Egyed. Egyed!

Tomajné: Még jó, hogy itt vagy, hogy felvilágosíts, mer hiába kérdeztem kezelőorvost meg gyógy-szer-észt

Tomajné: Értem. Egy-szer mind felett

Mert a gyógy-szer-ész mű-szer-ész?

Zalán: Abból a szempontból “mű”, hogy nem természetes szerekkel próbál Egész-séget elérni. Szintetikus szerekkel nem igazán lehetsz teljes, ezekkel a tüneteket lehet csak kezelni, a kiváltó okok pedig lelkiek. A gyógy-szer ész a testet direktben, az egy-szer-ész a pedig lelken keresztül teljesíti, egy-ségesítei.

Zalán: A szerencséd az, hogy a Vegy-szer nyolcvan százaléka Egy-szer (akárcsak a begyszernek és kegyszernek). Ja és mindig hat: Egy-szer minden korra.

Nem lehet hozzászólni.